Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Enontekiö, Lappi (31)

Enontekiön Hetta ympäristöineen on erinomainen kohde luonnonläheiselle mökkilomalle mihin vuodenaikaan tahansa. Hetan seudun maasto sopii erinomaisesti niin maastopyöräilyyn, suunnistukseen, sienestykseen, marjastukseen, lintujen tarkkailuun...Lue lisää >> kuin geokätköilyyn. Hiihdon ohessa lumikenkäily ja moottorikelkkailu ovat suosittuja talvikauden aktiviteetteja Enontekiön Hetassa, talviöiden lumoavien revontulien valokuvausta tietenkään unohtamatta. Vuokramökki pohjoisen luonnon helmassa onkin paras mahdollinen majoitusvaihtoehto revontulien metsästykseen.

Enontekiön tunnetuimmat luontokohteet ovat Käsivarren erämaa, Suomen korkein tunturi Halti, Saanatunturi sekä Pallas-Yllästunturin kansallispuisto vaellusreitteineen. Enontekiö on pinta-alaltaan Suomen kolmanneksi suurin kunta, ja siellä sijaitsee 60 prosenttia kaikista Suomen tuntureista. Suurista erämaa-alueistaan tuttu Enontekiö tarjoaa jylhät maisemat mökkilomalle sekä luontoaktiviteetteihin, kuten lyhyisiin päiväpatikkaretkiin, pitkiin vaelluksiin, maastopyöräilyyn, kalastukseen ja melontaan. Yksi paikkakunnalla ehdottomasti näkemisen arvoinen kohde on myös Pihtsusköngäs, jopa 17 metriä korkea vesiputous.

Enontekiön Kilpisjärvi on yksi Suomen kauneimmista alueista, joka tekee vaikutuksen upealla luonnollaan. Saantunturille patikoinnin lisäksi onnistuu myös viereisen Pikku-Mallan valloitus. Halutessaan Mallan luontopolkua voi jatkaa aina kuuluisalle Kolmen valtakunnan rajapyykille saakka.

Löydä majoitus Enontekiöltä laajan valikoimamme joukosta!

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg