Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Kemijärvi, Lappi (13)

Jos etsit täydellistä lomakohdetta talvilajien harrastamiseen, on Kemijärvi erinomainen valinta. Kemijärvi tarjoaa runsaasti erilaisia aktiviteetteja täydelliseen talvilomaan. Kemijärvellä voit harrastaa kaikkia suosikkilajejasi, kuten...Lue lisää >> murtomaahiihtoa, lumilautailua, laskettelua ja moottorikelkkasafareja. Liikunnantäyteisen päivän jälkeen on hyvä hengähtää viihtyisissä lomamökeissämme, rentoutua saunan lämmössä ja kerätä uutta energiaa seuraavan päivän patikkaretkelle pohjoisen Lapin lumoavassa maisemassa.

Kemijärvi on yksi pohjoisimpia kaupunkeja ja tarjoaa runsaasti ainutlaatuisia kokemuksia ympäri vuoden. Alueella sijaitsevan Suomutunturin hoidetuilla laduilla voi hiihtokilometrejä kertyä kuin huomaamatta, ja Kemijärven karunkaunis luonto järvineen ja vaaroineen tarjoaa upeat puitteet patikointiin, melontaan, maastoratsastukseen sekä koiravaljakkosafareihin. Alueen monipuolinen linnusto, sekä kalaisat vedet, ovat erityisesti kalastajien ja lintuharrastajien suosiossa. Muun muassa Kotajärven näkötorni tarjoaa mahdollisuuden tarkastella Lapin henkeäsalpaavia maisemia laajemmasta perspektiivistä. Kemijärvellä on rikas kulttuuritarjonta, joka tarjoaa matkailijan iloksi useita museoita, taidegallerioita ja nähtävyyksiä, joista tunnetuimpia ovat moottorikelkkamuseo ja taidekeskus Puustelli.

Jos kalastusretkellä ei kalaonni ole ollut myötä, ei Kemijärvellä tarvitse mennä kuitenkaan nälkäisenä nukkumaan. Kaupungista löytyy monia erilaisia ruokapaikkoja, ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat paikallisia erikoisuuksia – puhtaista ja tuoreista Lapin luonnon tarjoamista raaka-aineista. Illan tullen onkin sitten mukava lämmittää rantasauna, loikoilla takkatulen ääressä ja rentoutua, sillä siitähän lomassa on kysymys. Viihtyisät ja tasokkaat lomamökkimme sijaitsevat keskellä kauneinta Lapin maisemaa. Varaa kattavasta valikoimastamme itsellesi majoitusvaihtoehto, joka sopii parhaiten juuri sinun lomaasi. Useat lomamökkimme sijaitsevat hiihtolatujen ja laskettelurinteiden ja palveluiden välittömässä läheisyydessä, mutta myös hiljaisuutta ja rauhaa rakastavat matkailijat löytävät omat suosikkinsa mukavien ja hyvin varusteltujen lomamökkiemme valikoimasta. Katso kaikki mökit alueelta Lappi:

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg