Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Muonio, Lappi (22)

Suomenneidon käsivarren kainalossa sijaitsevan Muonion sinisenä siintävät tunturit, erityisen puhdas ilma ja Muonionjoki tarjoavat maisemat ja puitteet luonnosta nauttimiseen vuoden ympäri. Matkaa vaikka koko perheen voimin rentoutumaan ja...Lue lisää >> virkistymään. Mahdollista on muun muassa vaeltaa tuntureilla tai vesistöjen varsilla, kalastaa, hiihtää tai avantouida. Sopiva mökki tai majoitus löytyy Nettimökistä.

Tämä talviparatiisi hemmottelee matkailijaa monin tavoin. Muonion luonto on ainutlaatuinen – tuntureineen, järvineen ja soineen – ja tarjoaa matkailijalle täydellisen erämaakokemuksen ympäri vuoden.Olostunturi on kunnan alueella sijaitseva monipuolinen laskettelukeskus. Muonio tarjoaa matkailijalle luonnollisesti myös monia herkullisia elämyksiä hyvän ruoan ja juoman parissa, sekä erinomaiset ostosmahdollisuudet. Lapin huikeissa maisemissa sijaitsevat myös tasokkaat lomamökkimme, jotka tarjoavat monia mukavia hetkiä lomaasi.

Osa Pallas-Yllästunturin kansallispuistosta sijaitsee Muonion kunnan alueella, tarjoten satoja kilometrejä luonnonkauniita merkittyjä kävelyreittejä ja viihtyisä taukopaikkoja patikoijalle ja retkeilijälle mieltä rauhoittavassa erämaamaisemassa. Muonion monet joet ja järvet ovat kalastusharrastajan ihmemaa. Alueen järvet soveltuvat mainiosti myös rauhalliseen souteluun ja melontaan, ja jännitystä päivään saa kokeilemalla huimapäistä koskenlaskua. Muoniossa on myös monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä, museoita ja muistomerkkejä, jotka kertovat kiinnostavia tarinoita paikkakunnan historiasta.

Lapin uskomattoman luonnon voi kokea monella tapaa: hiihtäen, lumikenkäillen, patikoiden, pyöräillen, koiravaljakkosafarilla, hevosen selästä käsin ja moottorikelkkaillen. Muoniossa riittää tekemistä ja kokemista aamusta iltaan, vuoden jokaisena päivänä. Muonio on ennen kaikkea maastohiihtäjän unelmakohde ja Muoniossa voi hiihtää hyvin hoidettuja latuja aina ensilumesta kevätauringon kultaamille hangille. Muonio tarjoaa monta mukavaa hetkeä lomallasi useiden talvisten ja kesäisten aktiviteettien muodossa. Muonion matkailu- ja ohjelmapalvelut järjestävät mitä mielenkiintoisimpia tapahtumia, kilpailuja ja makuelämyksiä, joista riittää tarinaa pitkäksi aikaa loman jälkeen. Miltä kuulostaisi tandemhiihto, suopunginheittokilpailu, moottorikelkkakisa järvenjäällä tai yöpyminen taivasalla nuotion ääressä, puhtaista lappalaisista raaka-aineista valmistettuja erikoisuuksia herkutellen. Täydellinen lomapäivä onkin sitten mukava päättää takkatulen lämmössä – viihtyisissä lomamökeissämme rentoutuen.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg