Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Tornio, Lappi (2)

Tornio sijaitsee Lapissa Perämeren rannalla, ja liittyy vahvasti Ruotsin puolella olevaan Haaparantaan. Torniossa hurmaavat ainutlaatuinen pohjoinen luonto sekä monipuoliset nähtävyydet ja elämykset. Eikä tulee unohtaa monipuolisia...Lue lisää >> ostosmahdollisuuksia sekä upeaa kulttuuria, jotka saavat matkailijat viihtymään kaupungissa. Torniossa viihdyt myös hyvin varustelluissa lomamökeissämme, jotka sijaitsevat keskellä Lapin satumaista luontoa kaikkine mukavuuksineen.

Tornio tarjoaa matkailijalle runsaasti mielenkiintoisia tutkimuskohteita ja aktiviteetteja kaikkina vuodenaikoina. Vieraile kalastusmuseossa, Aineen taidemuseossa, tutustu maisemaan opastetuilla vaelluksilla. Ihastele saariston ihmeellisyyksiä Perämeren Kansallispuistossa. Tornion talven itsestään selviä aktiviteetteja ovat muun muassa moottorikelkkasafarit sekä hiihto upeissa maisemissa.

Alueen kesäiset harrastusmahdollisuudet ovat huikeat, ja kesän kauniina päivänä Torniossa voi muun muassa pelata golfia, kalastaa, harrastaa koskenlaskua, ajaa kartingia ja rallia, viihtyä uimahallissa tai kuntosalilla, patikoida ja vaikka rentoutua kylpytynnyrissä, jota Torniossa kutsutaan ihmisen keittopadaksi. Kaiken tämän jälkeen on mukava nauttia savusaunan lempeistä löylyistä sekä herkullisista paikallisista ruokalajeista. Mukavaan lomaan kuuluu myös mukava majoitus, ja kattavasta lomamökkiemme tarjonnasta löydät viihtyisän ja tasokkaan lomamökin juuri parhaiten sinun lomaasi sopivaksi. Katso kaikki mökit alueelta Lappi

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg