Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Asikkala, Päijät-Häme (8)

Leppoisaa maalaismaisemaa, kalaisia järviä ja kauniita luontokohteita lomallaan kaipaava suuntaa askeleensa Asikkalaan. Asikkala on rauhallinen, luonnonläheinen ja ystävällinen kunta Päijät-Hämeessä,...Lue lisää >> joka hemmottelee kesävieraitaan monilla nähtävyyksillään ja tapahtumillaan ainutlaatuisen kauniissa ympäristössä. Leppoisaa ja viihtyisää tunnelmaa tarjoavat tasokkaasti varustetut lomamökkimme, jotka palvelevat sinua Asikkalan vierailusi aikana.

Asikkala tunnetaan ehkä parhaiten Vääksyn kanavasta, jolla kauneutensa lisäksi on tärkeä rooli Vesijärven ja Päijänteen välisen vesiliikenteen yhdistäjänä. Vääksyn kanavan kupeessa sijaitseva viehättävä Vanha Vääksy on ehdottomasti poikkeamisen arvoinen, ja myös Asikkalan monet muistomerkit ja patsaat kuiskivat historiallisia tarinoita, jotka on ehdottomasti kuultava. Parempaa tapaa tuskin lienee viettää kuumaa kesäpäivää, kuin nauttia auringosta, uida ja polskutella, ehkä vuokrata kanootti ja liplatella järven selällä ja antaa näköalan viedä mennessään. Asikkalan yksi suosituimmista kesäpäivän viettopaikoista on Vesijärven rannalla sijaitseva Kalmarin uimaranta, joka soveltuu erinomaisesti myös lapsille.

Asikkalassa luonto tarjoaa parastaan ja yksi ehdottomasti näkemisen arvoisista päiväretkikohteista on Pulkkilanharju, joka on osa Päijänteen kansallispuistoa. Asikkala on ennen kaikkea rentouttavaa lomaa luonnossa ja veden äärellä viihtyvän arvostama matkakohde. Alueen majoitustarjontamme on hyvin monipuolinen, ja löydät siitä varmasti täydellisen lomamökin juuri sinun lomaasi varten. Kurkkaa sisään viihtyisiin mökkeihimme mukavasti netissä ja valitse oma suosikkisi monista tyylikkäistä huviloista tai idyllisistä järvenrantamökeistä. P.S. Intohimoiselle kalastajalle mielenkiintoinen vinkki kalastusviikonloppuun Asikkalassa: Rapala-uistintehdas sijaitsee kivenheiton päässä keskustasta.

Löydä sopiva mökki ja tule Asikkalaan!

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg