Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Heinola, Päijät-Häme (18)

Heinolasta löydät erinomaiset mahdollisuudet niin aktiiviseen kuin rauhalliseenkin lomanviettoon. Alueella on erinomaiset kalastusmahdollisuudet, ja kaloja voi yrittää narrata sekä järvi- että jokivesistä. Yksi erittäin suosittu kalamiehen...Lue lisää >> keidas on Hartolan Tainionvirta, josta on hyvät mahdollisuudet saada runsas kalasaalis. Heinolasta löydät valtavan hienon valikoiman tasokkaita lomamökkejämme – niin hurmaavia järvenrantamökkejä rantasaunoineen kuin ylellisiä loma-asuntoja golfkentän välittömässä läheisyydessä.

Heinolassa riittää nähtävää jokaisen makuun. Heinolan Lintutarhat, joka on trooppisten ja luonnonvaraisten lintujen hoitopaikka, on oivallinen koko perheen matkailukohde. Siellä voi ihastella muun muassa kultatöyhtökakaduja, merimetsoja ja riikinkukkoja. Kulttuurinnälkäisille kaupunki tarjoaa monipuolisia vaihtuvia taidenäyttelyitä, museoita ja kulttuurihistoriallisesti merkittäviä rakennuksia. Kaupunkikierroksen päätteeksi voi piipahtaa Heinolan kesäteatteriin ja näytelmästä riippuen kaivaa nenäliinan esille tai nauraa itsensä kippuraan. Heinola on viehättävä, vihreä kaupunki kauniine puistoineen, jotka ovat myös suosittuja retkikohteita. Pakkaa eväskori ja nauti aurinkoisesta tunnelmasta veden äärellä Rantapuistossa, joka on Heinolan yksi suosituimmista ja kauneimmista puistoista. Tai suo itsellesi aurinkoinen päivä kimaltavalla Päijänteellä. Veden äärellä viihtyville on tarjolla monia erilaisia risteilypalveluja, joista voit valita mieleisesi. Heinolassa tekemistä ja nähtävää riittää vuoden jokaiselle päivälle.

Sporttista lomaa kaipaavalle alueelta löytyy Vierumäellä sijaitseva Suomen Urheiluopisto monipuolisine liikunnanharrastusmahdollisuuksineen. Vierumäen alueelta löytyy myös Flowpark-seikkailuhuvipuisto, jossa on mahdollisuus kokeilla suosittua köysikiipeilyä. Talvinen Heinola tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet hiihtämiseen, lumikenkäilyyn ja luisteluun, ja uskaliaimmat voivat kastautua avannossa saunanlöylyjen välissä. Monet suositut harrastukset, kuten golf, tennis, keilailu ja pyöräily ovat luonnollisesti osa Heinolan monipuolista aktiviteettitarjontaa. Jos kaipaat lomakohdetta, missä luonto, kulttuuri ja kattavat palvelut ovat käsiesi ulottuvilla, valitse lomakohteeksesi hurmaava Heinola. Alueen lomamökkitarjontamme on todella viihtyisä – varaa mökki lomasi vaatimuksien perusteella. Tarjonnastamme löydät sekä tyylikkäitä lomamökkejä kaikilla mausteilla että pelkistettyjä, mutta mukavia, saunamökkejä omalla rannalla, patikkareittien ja marja-apajien läheisyydessä.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg