Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Lahti, Päijät-Häme (7)

Erityisesti urheilukaupunkina tunnettu Lahti sijaitsee Vesijärven etelärannalla Päijät-Hämeessä. Kaupunki tarjoaakin urheilun ystäville kattavan paketin erilaisia talviurheiluaktiviteetteja ja urheilutapahtumia, joista yksi tunnetuimmista on...Lue lisää >> kansainvälinen hiihtolajien kilpailutapahtuma, Salpausselän kisat. Täydellinen loma syntyy tietenkin itselle rakkaista asioista sekä pienestä hemmottelusta arjen keskellä. Lahden ainutlaatuisessa järvimaisemassa sijaitsevat tasokkaat lomamökkimme tarjoavat viihtyisää majoitusta jokaiseen makuun, aina laskettelukeskuksen kupeessa olevista kodikkaista rinnemökeistä tilaviin huviloihin kaikilla mausteilla, sekä pelkistettyihin järvenrantamökkeihin omalla veneellä ja rantasaunalla. Räätälöi itsellesi täydellinen loma ja valitse sivuiltamme sinua parhaiten palveleva majoitusvaihtoehto.

Urheilun lisäksi Lahdessa hemmotellaan kulttuurinjanoisia muun muassa kuuluisien arkkitehtien suunnittelemilla rakennuksilla, kuten Eliel Saarisen suunnittelemalla Lahden kaupungintalolla sekä Alvar Aallon ideoimalla Ristikirkolla. Lahden puhtaat järvet, kansallispuistot ja luontopolut kutsuvat veneilemään, kalastamaan, patikoimaan, marjastamaan ja retkeilemään. Yksi suosittu retkeilykohde erityisesti lintubongareille on Enonsaari, joka sijaitsee vain lyhyen venematkan päässä Lahden matkustajasatamasta. Alueelta löytyy muun muassa yli 60 lintulajia sekä useita harvinaisia kasveja.

Lahti on samalla kertaa sekä urbaani että luonnonläheinen matkakohde, ja myös kaupungin keskustasta löytyy monia kauniita puistoja ja viheralueita. Lahti tarjoaakin jokaiselle jotakin. Museoita, taidegallerioita, konserttitapahtumia – Julistemuseo ja Sotilaslääketieteen museo, Sibelius-festivaali ja Lahden Kansainvälinen Urkuviikko ovat vain muutamia kokemisen arvoisia nähtävyyksiä ja tapahtumia kaupungissa. Lahden keskustan monipuolinen ravintola- ja viihdetarjonta sekä loputtomat shoppailumahdollisuudet ovat osa Suomen Chicagoksi nimetyn pienen suurkaupungin viihtyisyyttä. Suunnittelitpa sitten golfia täynnä olevaa viikonloppua kavereiden kesken, yrityksen kickoff-tapahtumaa taikka romanttista, kahdenkeskistä viikonloppua oman rakkaan kanssa, löydät lomamökkitarjonnastamme täydellisen majoitusvaihtoehdon kaikilla mukavuuksilla upeissa maisemissa.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg