Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Padasjoki, Päijät-Häme (16)

Padasjoen hurmaava luonto, jonka järvien kimallus, runsaat metsät sekä viehättävät lammet Päijänteen kansallispuiston kupeessa saavat kenet tahansa hyvälle tuulelle. Padasjoella vietät täydellisen kesäpäivän kalastellen, meloen ja...Lue lisää >> järvessä polskutellen. Useat viihtyisistä ja tasokkaasti varustelluista lomamökeistämme sijaitsevat kauniin Päijänteen rannalla, tarjoten tasokasta ja mukavaa asumista niin viikonloppulomaan kuin pidempäänkin oleskeluun – yhdelle kahdelle tai useammalle: romanttiseen viikonloppuun, sukukokoukseen tai yrityksen virkistyspäivään.

Padasjoki on idyllinen, luonnonkaunis kunta Päijät-Hämeessä, jonne on helppo tulla ja jossa viihtyy mielellään pidempäänkin. Kunnassa on kattavat palvelut sekä runsain mitoin kokemista ja nähtävää. Kesäinen Padasjoki hemmottelee vieraitaan auringonpaisteella, kirkkailla järvillä ja monipuolisilla harrastusmahdollisuuksilla. Padasjoella voit tehdä päiväretken Päijänteen kansallispuistoon tai Evon retkeilyalueelle, istuskella satama-alueen rantakahvilassa ihailemassa ohi lipuvia purjeveneitä tai kiivetä vaikka sataman kupeessa olevaan näköalatorniin ihmettelemään laajalle ulottuvaa mahtavaa Päijännettä ympäröivine metsineen.

Padasjoelta matkailija löytää myös monia historiaa kuiskivia museoita ja tyylikkäitä taidegallerioita, sekä herkullisen kattauksen paikkakunnan erikoisuuksia – aina ruoasta käsitöihin ja matkamuistoihin. Kunnassa on myös hyvät mahdollisuudet pyöräretkeen viehättävässä maalaismaisemassa, ja myös frisbeegolfin peluu sujuu saumattomasti monipuolisella ja haastavalla frisbeegolfradalla.

Padasjoella järjestetään myös yksi Suomen suurimmista sisävesipurjehduskilpailusta, Päijänne-purjehdus, joka kerää yhteen veneilijät ja veden äärellä viihtyvät ihmiset viettämään kaunista kesäpäivää Päijänteen rannoille ja nauttimaan Padasjoen monipuolisista palveluista sekä maaseudun ystävällisestä ilmapiiristä. Ihanan lomapäivän kruunaa viihtyisä järvenrantamökki, jossa illan tullen voi lämmittää rantasaunan, puuhastella kesäkeittiössä tai lekotella riippumatossa katselemassa auringonlaskua. Täydellistä! Kaikki kodikkaat ja hyvin varustetut lomamökkimme löydät netistä, mukavasti yhdestä ja samasta paikasta. Tervetuloa suunnittelemaan kanssamme ikimuistoinen loma.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg