Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Orivesi, Pirkanmaa (20)

Orivesi on vireä, luonnonläheinen pikkukaupunki Pirkanmaalla, jossa Längelmäveden ainutlaatuiset järvimaisemat ja luontopolut tarjoavat monipuolisia elämyksiä luonnossa ja veden ääressä viihtyvälle ja...Lue lisää >> jossa erilaiset kulttuuritapahtumat ja näyttelyt värittävät kaupunkikuvaa ympäri vuoden. Orivedellä lomailijaa odottavat täydellinen luonnonrauha ja mielenkiintoiset aktiviteetit, sekä viihtyisät lomamökkimme, jotka tekevät lomastasi täydellisen.

Kaupunki tarjoaa matkailijoille monia kulttuuri- ja taide-elämyksiä – erityisesti Purnun Taidekeskus sekä Leporannan taidekeskus ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia kohteita. Oriveden yksi tunnetuimmista ja suosituimmista kesäpaikoista on Rönnin huvikeskus ja kesäteatteri, joka houkuttelee paikalle vanhanajan lavatansseihin monien tunnettujen suomalaisten viihdeartistien voimin. Alueella on myös kesäteatteri ja useita muita tapahtumia läpi kesän, sekä monipuoliset kahvila- ja ruokailupalvelut. Rönnillä vietät mukavan päivän tai illan yksin, yhdessä tai perheen kera, ja alueelle voi matkata mukavasti myös omalla veneellä. Oriveden nähtävyyksistä erityisesti Oriveden uusi kirkko, Kaarikirkko herättää huomiota modernilla tyylillään ja tarjoaa arkkitehtuurista, taiteesta ja historiasta kiinnostuneille mielenkiintoisen elämyksen. Mielenkiintoisen arkkitehtuurin lisäksi kirkossa on monien kuuluisien suomalaisten taiteilijoiden teoksia, joista tunnetuin on Kain Tapperin koivusta veistämä massiivinen alttariveistos nimeltä Golgatan kallio. Orivedellä sijaitsee myös tunnettu Oriveden opisto, joka tarjoaa muun muassa monia mielenkiintoisia ja hyödyllisiä kesäkursseja, aina laulusta valokuvaamiseen ja kielikursseista kädentaidonkursseihin. Opiston yhteydessä on myös Ahlmanin tilapuoti, josta voit ostaa paikallisia herkkuja. Orivedellä herkuttelet myös monissa viehättävissä kahviloissa vaikkapa raikkaan jääkahvin ja suklaakakun tai aidon italialaisen jäätelön kera.

Orivesi on ennen kaikkea kesäkaupunki ja suosittu kesämökkeilykohde. Oriveden yli 350 järveä kutsuvat melomaan, veneilemään, kalastamaan ja viettämään aikaa rannalla. Alueella on myös runsaasti luontopolkuja ja ulkoilureittejä koko perheelle. Kaupungin monipuoliset palvelut ja ystävällinen ilmapiiri toivottavat vierailijan tervetulleeksi viettämään rauhallista ja rentouttavaa lomaa ainutlaatuisessa järvimaisemassa. Jos et vielä ole ehtinyt tutustua monipuoliseen lomamökkitarjontaamme, tee se nyt. Alueen mökkivalikoimastamme löydät monia viihtyisiä ja hyvin varusteltuja vaihtoehtoja kiireettömään ja rentouttavaan lomaan kauniissa järvimaisemassa – aina idyllisestä rantamökistä eleganttiin hirsihuvilaan. Lomamökkejä, jotka tarjoavat monia ikimuistoisia hetkiä niin pienemmille kuin isommillekin ryhmille.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg