Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Vaasa, Pohjanmaa (36)

Vaasan sanotaan olevan Suomen aurinkoisin kaupunki, sillä Länsi-Suomen rannikolla saadaan nauttia auringonvalosta muuta maata enemmän. Auringonvalon määrä yhdistettynä merellisyyteen luo ideaaliset olosuhteet mökkeilyyn Vaasassa.

Vaasan...
Lue lisää >> seudulla pääset nauttimaan meri-ilmastosta ja aidosta rantakaupunkitunnelmasta. Voit kokea upean saariston patikoiden kauniilla luontopoluilla tai ajellen pitkin Suomen pisintä siltaa kohti Merenkurkun saaristoa. Tai sitten voit vain nauttia auringon lämmöstä ja raikkaasta meri-ilmasta hyvässä seurassa rannalla rentoutuen ja jäätelöä syöden.

Vaasan alueella on mielenkiintoinen historia, jota voimme ihailla tänäkin päivänä monesta eri näkökulmasta. Historian ystävä löytää täältä ennennäkemättömiä paikkoja, sillä Vaasan seudulla historiallisia nähtävyyksiä riittää moneen lähtöön, aina raunioista ja meteorikraattereista perinteisiin museoihin ja kirkkoihin. Ajan tuomaa arvokkuutta huokuvat historialliset nähtävyydet saavat tuntemaan kuin matkaisit ajassa taaksepäin toiselle vuosisadalle.

Ruoan ja juoman ystäville Vaasan seudulta löytyy monipuolista tarjontaa. Vaasan seudun ruokakulttuurista voi nauttia kokeilemalla maittavia ja ainutlaatuisia paikallisia erikoisuuksia. Tekemisen puutteestakaan ei seudulla tarvitse kärsiä, sillä tapahtumia riittää joka lähtöön aina perinteisistä konserteista ja teatterista erilaisiin festivaaleihin ja markkinoihin.

Voit kokea myös leppoisan maalaiselämän perinteisten punaisten puutalojen keskellä tunnelmallisissa pienissä maalaiskylissä. Vietä rentouttava päivä maaseudulla tutustuen kylän elämään, kauniiseen luontoon ja ainutlaatuisiin historiallisiin nähtävyyksiin.

Nettimökki auttaa sinua löytämään parhaan majoituksen ja viihtyisimmät vuokramökit Vaasasta. Majoitus Vaasassa takaa mahdollisuudet monipuoliselle lomalle, jonka aikana voit nauttia niin merellisestä luonnosta kuin Vaasan keskustan lukuisista eri palveluista.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg