Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Lieksa, Pohjois-Karjala (45)

Lieksa sijaitsee Pielisen rannalla, Pohjois-Karjalan maakunnassa. Karjalan kunnailla Lieksa on tunnettu lähinnä Kolin kansallismaisemista sekä kansallispuiston...Lue lisää >> tarjoamista vaellusreiteistä. Lieksassa voit tutustua Karjalan perinteiseen kulttuuriperimään sekä entisaikojen tapoihin. Tässä Pohjois-Karjalan kunnassa mökki- ja majoitusmahdollisuuksia riittää jokaisen mieltymyksiin.

Lieksa tunnetaan lumoavasta luonnostaan, joka korostuu erityisesti Kolin kansallismaisemassa. Lieksa on myös tunnettu musiikkikaupunki. Anna huikean kauniin luonnon viedä menneessään, hengitä raikasta ilmaa ja lumoudu kuovista koskista ja tyynistä järvistä. Tämän huikean kauniin luonnon keskeltä löydät myös monipuolisen majoitustarjontamme, josta löydät niin hulppeaa linnamaista huvila-asumista kuin viihtyisiä piilopirttejä metsän siimeksessä.

Lieksa tarjoaa upeat puitteet luonto- ja aktiivimatkailuun, ja erityisesti Kolin ympäristö on monen lomanviettäjän suosikkikohde monipuoliseen aktiiviseen lomaan. Kansallismaisema tarjoaa luonnollisesti mitä parhaimmat puitteet patikointiin, marjastamiseen, retkeilyyn, kalastukseen ja veneilyyn. Koli on myös erinomainen laskettelu- ja hiihtokohde. Lieksan kaupunkikerroksella voit ihastella uniikkeja kirkkoja ja museoita, rakastua karjalaisiin perinneherkkuihin ja ostaa kotiin viemisiksi vaikka puusta veistetyn karhun. Lieksa tarjoaa matkailijalle tasapuolisesti niin kulttuuria kuin luontoelämyksiäkin, sekä runsain mitoin aktiviteetteja ympäri vuoden. Lieksassa sinua hemmotellaan aina husky-safareista koskenlaskuun, maastoratsastuksesta frisbeegolfiin, sekä teatterista moottorikelkkasafareihin.

Nyt on aika kaivaa matkalaukku, reppu tai rinkka naftaliinista ja suunnata reippain askelin Lieksaan. Lomamatkasuunnitelman täydennät varaamalla viihtyisän lomamökin kattavasta majoitustarjonnastamme Lieksassa. Täältä löydät täydellisen vaihtoehdon niin kahdenkeskiseen romanttiseen viikonloppulomaan, yrityksen pikkujoulujuhlaan kuin puuhaa täynnä olevaan perhelomaankin. Varaa juuri sinun lomaasi sopiva majoitusvaihtoehto ja räätälöi ikimuistoinen loma kauniissa ja monipuolisessa, luonnonläheisessä kulttuurikaupungissa.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg