Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Riihivuori - Mökit ja loma-asunnot (7)

Muuramessa, Jyväskylän kupeessa, sijaitseva Riihivuori on laskettelukeskus, joka palvelee talviurheilijoita yhdeksän rinteen voimin, joista voi valita omille taidoilleen parhaiten sopivan...Lue lisää >> vaihtoehdon. Riihivuoressa on myös upeat mahdollisuudet maastohiihtoon sekä retkiluisteluun. Alueella on myös hiihtokouluja, mökkikylä, karavaanialue, sekä lapsille ja lapsenmielisille oma Lastenmaa.

Riihivuoren upeista järvimaisemista löydät myös monet viihtyisät majoitusvaihtoehtomme. Jos kalastus ja soutelu kuuluvat lomasuunnitelmiisi, niin löydät valikoimastamme täydellisen lomamökin kirkasvetisen järven rannalla soutuveneineen ja kesäkeittiöineen, jossa voit valmistaa herkullisen kala-aterian itse pyytämästäsi kalasaaliista.

Riihivuori tarjoaa mukavaa tekemistä koko perheelle vuoden jokaisena päivänä. Kesäkeleillä on mukava heitellä frisbeegolfia, ratsastaa islanninhevosilla, patikoida sekä pulikoida kirkasvetisessä Päijänteessä. Kivenheiton päässä laskettelukeskuksesta löytyvät myös uimahalli sekä kuntosali. Oletko aikeissa juhlia pyöreitä vuosia näyttävästi isolla joukolla? Mökkivalikoimastamme löydät täydellisen vaihtoehdon syntymäpäivien viettoon, häätilaisuuksiin sekä muihin tärkeisiin tapahtumiin. Modernit, tyylikkäästi varustellut mökkimme, tupamme ja huoneistomme ovat todella viihtyisiä ja tasokkaita. Majoitustarjonnastamme löydät täydellisen mökin jokaiseen tarkoitukseen ja tilaisuuteen.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg