Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Syöte - Mökit ja loma-asunnot (133)

Iso-Syöte sijaitsee Pudasjärvellä, Pohjois-Pohjanmaalla, ja on Suomen eteläisin tunturi. Iso-Syöte tunnetaan muun muassa laskettelurinteistään sekä Syötteen kansallispuistosta....Lue lisää >> Ison-Syötteen runsasjärvisessä maisemassa sijaitsevat myös tasokkaat lomamökkimme. Mökkivalikoimastamme löydät juuri sinun toiveidesi mukaisen majoitusvaihtoehdon, arvostitpa sitten omaa rauhaa ja pittoreskia tunnelmaa, tai vaikkapa tapahtumien keskipisteessä sijaitsevaa tyylikästä hirsihuvilaa kaikilla mausteilla.

Ison-Syötteen alue käsittää noin 120 kilometriä hiihtolatuja, joten hiihdettävää riittää aktiivisemmallekin hiihdon ystävälle. Alueella sijaitseva SnowPark on monipuolinen freestylekeskus, jossa voi hioa laskettelutaitojaan. Isolta-Syötteeltä löytyy myös lapsiperheille ja erityisesti pienimmille laskettelijoille sopiva paikka nimeltä Lumimaa, jossa voi paitsi tutustua lajin saloihin, myös viettää päivän seikkailureitillä hauskojen haasteiden parissa. Lumimaassa voi myös laskea pulkalla, paistaa makkaraa nuotiolla, ryömiä lumilinnan tunneleissa sekä tutustua alueen lemmikkiporoihin. Vaikka Iso-Syöte on ennen kaikkea suosittu talvilajien harrastuspaikka, löytyy matkailukohteesta paljon mukavaa tekemistä myös kesällä – kuten mönkijäsafareita, patikointia, kalastusta ja pyöräilyä.

Loma tarkoittaa meille ihmiselle eri asioita. Toiset rentoutuvat liikunnantäyteisellä lomalla ja toisille meistä parasta lomassa on oma rauha. Majoitusvalikoimastamme löydät juuri sinun näköisesi lomamökin. Etsitkö mökkiä, jossa voit juoda aamukahvit järven rannalla, lämmittää illan tullen puuntuoksuisen saunan, pulahtaa saunasta suoraan virkistävään veteen sekä nukahtaa pehmeään sänkyyn laineiden liplatuksen säestämänä? Sivuiltamme löydät kattavan valikoiman tasokkaita mökkejä, huviloita ja huoneistoja, jotka tekevät lomastasi täydellisen.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg