Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Inkoo, Uusimaa (2)

Nettimökki tarjoaa vuokramökit ja majoitukset Inkoon alueelta. Alle tunnin ajon päässä Helsingistä ja Hangosta sekä noin puolentoista tunnin päässä Turusta sijaitsee kauniiden maalaismaisemien Inkoo. Kätevien liikenneyhteyksien päässä...Lue lisää >> matkailijoille tarjoutuu rauhaa, mielenkiintoisia perinne- ja kotiseutukohteita sekä rentoa ajanvietettä. Perinteiset lapsuuden kesät ovat Inkoossa yhä voimissaan.

Vanhoille tiloille on syntynyt maatilamatkailua ja kaunis saaristo vesireitteineen ovat otollisia uimiseen, kalastukseen ja veneilyyn. Kirkonkylän keskustassa sijaitsevaa vierassatamaa kelpaa tosin muidenkin ihastella, vaikkapa tunnelmallisen Café Wilhelmsdalin terassilta.

Jos rennosti ottaminen ei sovi pirtaan, ota mukaan polkupyörä ja ajele pitkin vanhaa Kuninkaantietä tutustumaan Fagervikin näyttävään ruukkimiljööseen tai poikkea reitiltä Barösundin kesätorille. Mielenkiintoisia koko perheen kohteita ovat myös Gammelgårdenin kotiseutumuseo sekä Degerby Igor -museo, jonka pääteemana on Porkkalan Parenteesi. Aktiivisille liikkujille Inkoo tarjoaa lukuisia sisä- ja ulkoliikuntakohteita sekä esimerkiksi melontaa ja ratsastusta. Myös Geokätköilijöille löytyy monia kätköjä metsästettäviksi.

Inkoo on suosittu mökkikunta ja väkiluku peräti kolminkertaistuu kesäisin. Tämä näkyy myös palveluissa: ruokakauppa, apteekki, kirjasto ja monet hyvinvointipalvelut sijaitsevat kaikki kävelyetäisyydellä. Myös kahvilat, ravintolat, lahjatavaraliikkeet, vaatekaupat ja galleriat ovat lähellä. Halutessasi nauttia laadukkaasta, kestävästä kotiseutumatkailusta, suuntaa Inkooseen. Helsingistä pääsee kätevästi linja-autolla suoraan Inkoon keskustaan ja lähijunalla Inkoon rautatieasemalle, noin viisi kilometriä kirkonkylästä. Auto tai polkupyörä on kuitenkin hyvä kulkuväline laajassa Inkoossa. Saaristoon voit tilata kyydin paikalliselta taksiveneyrittäjältä.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg