Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Korppoo, Varsinais-Suomi (3)

Haaveiletko mökkilomasta Korppoossa, Saariston rengastien varrella? Nettimökin avulla löydät parhaat mökit ja viihtyisimmän majoituksen Korppoosta. Tutustu majoitusvalikoimaamme ja etsi sinulle sopivin majoitus Turun upeasta...Lue lisää >> saaristosta!

Turunmaan saaristossa sijaitseva Korppoo on idyllinen saaristolaisalue, joka nykyään kuuluu Paraisten kaupunkiin. Peräti 2000 saaresta ja luodosta koostuva alue on hyvin kaksikielinen, sillä yli 70 prosenttia asukkaista puhuu äidinkielenään ruotsia.

Korppoon loman aikana kannattaa ehdottomasti tutustua kauniiseen saaristoon myös laajemmin vierailemalla läheisillä Nauvon, Kökarin, Houtskarin, Iniön ja Rymättylän saarilla. Saariston rengastien ja lukuisten lauttojen ja yhteysalusten ansiosta liikkuminen saaristossa onnistuu kätevästi myös ilman omaa venettä. Opastusta saariston saloihin saa muun muassa 8 km päässä Korppoon keskustasta sijaitsevasta Saaristokeskus Korpoströmistä, jonka näyttelyihin kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa mökkeilyn lomassa.

Korppoossa riittää monenlaisia aktiviteetteja niin rauhallisempaan makuun kuin aktiiviliikkujallekin. Alueen matkailuyrittäjät vuokraavat välineitä kaikenlaisiin peleihin ja liikuntamuotoihin. Korppoossa onkin hyvät mahdollisuudet esimerkiksi retkeilyyn, sillä Björkön luontopolku ja Rumarin kulttuuri- ja luontopolku ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia kohteita. Sukelluksesta kiinnostuneet voivat puolestaan tutustua merelliseen luontoon Stora Hästön vedenalaisen luontopolun varrella.

80 km päässä Turun keskustasta sijaitseva Korppoo tarjoaa rauhallisen miljöön mökkilomalle. Vaikka Korppoo sijaitseekin saariston rauhassa, tänne pääsee silti kätevästi jopa linja-autolla tai vaikka pyöräillen. Turusta saavuttaessa matkan varrella on kaksi ilmaista lauttamatkaa, jotka tuovat mukavaa vaihtelua matkantekoon. Matkalla kannattaa myös pistäytyä idyllisissä putiikeissa, joista voi ostaa aitoja saaristolaisherkkuja joko suolaisen tai makean nälkään.

Loma Korppoossa tarjoaa upeat mahdollisuuden mökkeilyyn saaristossa. Nettimökin sivuilta voit vuokrata joko pienen ja idyllisen saaristomökin tai kaikilla nykyajan mukavuuksilla varustetun luksusmökin. Mökkejä on tarjolla niin kylien lähettyvillä kuin merenrannalla katseiden suojassakin. Mikä ikinä on toiveesi, voit rakentaa saaristolaisloman juuri sellaiseksi kuin haluat. Varaa majoitus Korppoosta ja valmistaudu elämykselliseen lomaan kauniissa saaristossa!

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg