Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Turku, Varsinais-Suomi (6)

Aurajoen suulla sijaitseva Turku tunnetaan monista nähtävyyksistään ja tapahtumistaan. Turussa hemmotellaan niin historian ja kulttuurin ystäviä, kuin myös saariston, meren, hyvä ruoan ja monipuolisten tapahtumien ja aktiviteettien...Lue lisää >> ystäviä.

Turun alueen lomamökkimme tarjoavat mukavaa ja viihtyisää kesäasumista tasokkaasti varustelluissa huviloissa ja mökeissä, joissa useissa on käytössä oma ranta ja vene, kylpytynnyri, iso aurinkoterassi ja pihasauna. Monet mökeistämme ovat myös lemmikkiystävällisiä.

Turku tarjoaa ainutlaatuisia lomaelämyksiä moneen makuun. Turun lomaan mahtuu muun muassa jokiristeilyjä, saaristokierroksia sekä ohjattuja kaupunkikierroksia nähtävyyksineen. Turussa voit golfata, pyöräillä, ratsastaa, uida, keilata, syödä hyvin, shoppailla ja vain nauttia kaupungin sykkeestä – sekä ainutlaatuisesta saaristomaisemasta.

Ehdottomasti tutustumisen arvoisia nähtävyyksiä ovat Turun Linna sekä Turun Tuomiokirkko. Aurajoen rannat sekä Turun kauppatori ovat paikkoja, jotka kokoavat ihmiset yhteen viettämään leppoisaa kesäpäivää. Tutustu tasokkaisiin majoitusvaihtoehtoihimme Turussa ja lähialueella, ja majoitu mukavasti ainutlaatuisen saaristoluonnon helmaan! Katso kaikki mökit alueelta Varsinais-Suomi:

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg