Luettu (1613)

Vuokraa mökki kauneimpaan ruska-aikaan

vuokraa-moekki-kauneimpaan-ruska-aikaan-18-1

Vuokramökkien varaus syyslomia ajatellen sekä upeimman ruska-ajan osalta on nyt käynnissä. Lapin kohteilla ruska kolkuttelee jo ovella ja etelämmäskin väriloisto on syksyn edetessä matkalla. Syytä onkin varmistaa oma mökkilomansa syksyksi heti Suomen parhaimman valikoiman osalta Nettimökistä.

Suomen luonto on värikkäimmillään syksyn saapuessa ja ruska kannattaakin kokea suoraan luonnon helmassa. Vuokramökki tarjoaa täydellisen mahdollisuuden seurata syksyn saapumista mökin kuistilta käsin, missä päin Suomea tahansa. Majoitusta voi hakea Nettimökin kautta niin kansallispuistojen ääreltä, kuten Kolilta tai Saariselältä, mutta myös rantakohteista kuten Kalajoelta ja Saimaalta.

Jos Karhunkierros Oulangan kansallispuiston upeissa maisemissa houkuttaa syksyn väriloiston aikaan, kannattaa Rukan mökkien varaustilanne tarkistaa pikimmiten. Myös Levin Ruskamaraton juostaan jo syyskuun alussa ja mahdollinen syysloma lokakuussa tarjoaa ruskan sävyjä jo eteläisimmässäkin Suomessa, kuten Porvoossa.

Erilaisia syysaktiviteetteja löytyy loputtomiin ympäri Suomea, mutta parhaimmat niistä on koettavissa kaukana kaupungeista. Siispä vuokramökkitarjontaamme selaamalla voi taata itselleen uusia elämyksiä upeissa kohteissamme tai elvyttää vanhat harrastukset henkiin. Miksei tähän yhdistäisi mökkielämystä luksuskohteissamme tai mennä toiseen ääripäähän ja nauttia syksystä erämökeissämme?

Syksy, takkatulen loimu, loputtomat värit ja nuotiomakkarat odottavat. Parasta on, että sijainnin saat valita itse. Vuokraa siis itsellesi mökki nyt <3

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg