Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Lappeenranta, Etelä-Karjala (13)

Kauniin Saimaan rannalla, Etelä-Karjalassa, sijaitseva Lappeenranta on monipuolinen ja vireä kaupunki, jossa yhdistyvät rikas kulttuuri, mielenkiintoinen historia sekä ainutlaatuinen luonto. Saimaan...Lue lisää >> puhtaat vedet houkuttelevat myös mökkikansaa ja olemme erityisen iloisia voidessamme tarjota viihtyisiä ja tasokkaasti varusteltuja lomamökkejä Lappeenrannan ainutlaatuisessa ympäristössä – mökkejä, jotka luovat täydelliset puitteet rentouttavaan ja mukavaan lomaan.

Lappeenrannassa sinua odottavat aito karjalainen ystävällinen ilmapiiri ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Saimaa on vesielementtiä rakastavan ykköskohde. Lähde risteilemään ainutlaatuiselle Saimaalle ja tee päiväretki ihastuttavaan Viipuriin. Risteilylle pääset muun muassa historiaa henkivien höyrylaivojen kyydissä, jotka kesäisin toimivat myös ravintolalaivoina. Melo, veneile, ui ja kalasta – vain mielikuvituksesi on rajana harrastusmahdollisuuksille huikean kauniissa Saimaan ympäristössä. Lappeenranta on monipuolinen matkailukohde, joka tarjoaa luontoelämysten lisäksi monia erilaisia aktiviteetteja matkailijalle. Golfin ystävät voivat hioa taitojaan Golf Saimaan 18-reikäisellä kentällä, joka tarjoaa haasteita niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin. Hemmottelua kaipaavalle puolestaan sopii kylpylähetki Lappeenrannan kylpylässä. Ihaile Hiekkalinnoja satamassa tai kierrä kaupungilla shoppaillen ja paikallisista herkuista sekä leppoisasta tunnelmasta nauttien.

Lappeenrannan kulttuuritarjonta ja nähtävyydet antavat monipuolisuudellaan jokaiselle jotakin. Alueen puistot, muistomerkit, kirkot, museot, taidegalleriat ja vanhat linnoitukset ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Suosittuja vierailun kohteita ovat kaupungin satamassa oleva Hiekkalinna-alue, jossa voi ihailla vuosittain vaihtuvilla teemoilla olevia hiekasta rakennettuja taideteoksia. Sotahistoriasta kiinnostunut löytää alueelta merkittäviä nähtävyyksiä, kuten Lappeenrannan linnoituksen, Rakuunanmäen sekä Salpalinjan, jotka kaikki kertovat omaa tarinaansa taisteluiden tuoksinasta. Kaupungin kulttuurihistoriallisesti merkittäviä rakennuksia ovat muun muassa uusbysanttilaista tyyliä edustava Lappeenrannan kirkko sekä modernimpaa tyyliä edustava Lauritsalan kirkko. Museokierroksen kohteiksi kannattaa valita muun muassa Etelä-Karjalan museo, Etelä-Karjalan taidemuseo ja Ratsuväkimuseo, jotka sijaitsevat kaupungin vanhassa, Linnoitukseksi kutsutussa kaupunginosassa.

Sporttista aktiviteettilomaa suunnitteleva löytää Lappeenrannasta upean valikoiman harrastusmahdollisuuksia aina maastopyöräilystä vesihiihtoon ja jääluistelusta moottorikelkkailuun, sekä retkeilystä kiipeilyyn. Esimerkiksi Flow Park –seikkailupuisto sekä Myllysaaren perhepuisto ovat kohteita, joissa aika kuluu kuin siivillä. Lappeenranta on viehättävä kaupunki, jossa on helppo viihtyä. Luonnonkauniissa Lappeenrannassa sinua palvelevat myös mukavat ja tasokkaat majoitusvaihtoehtomme. Luo itsellesi täydellinen loma – majoitu mukavasti hyvin varusteltuihin lomamökkeihimme upeassa järvimaisemassa.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg