Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Koli - Mökit ja loma-asunnot (29)

Koli on Pohjois-Karjalan korkein vaara Pielisenjärven rannalla Lieksassa. Alueella sijaitsee myös ainutlaatuinen Kolin kansallispuisto. Kolin luonto vaaroineen ja järvineen on henkeäsalpaavan...Lue lisää >> kaunis. Matkailijoille Koli tarjoaakin mieleenpainuvia vaellusreittejä, joista yksi suosituimmista on Huippujen kierros, joka kulkee Kolin korkeimpien huippujen, Ukko-, Akka- ja Paha-Kolin kautta. Huippujen kierros on noin 1 400 metriä pitkä. Kolin korkeus merenpinnasta on 347 metriä.

Kolin talveen mahtuu monia mielenkiintoisia harrastusmahdollisuuksia. Laskettele tai hiihdä. Kiidä moottorikelkalla läpi lumisten metsien tai tutustu maisemaan mukavasti koiravaljakkosafarilla. Monipuoliset majoitusvaihtoehtomme tarjoavat viihtyisiä öitä ja rentouttavia päiviä hulppeissa Kolin maisemissa.

Kolin lomamökkitarjonnastamme löydät niin idylliset metsäpirtit kuin ylelliset huvilatkin. Kaikki lomamökkimme ovat tasokkaasti varusteltuja ja viihtyisiä. Miltä kuulostaisi perinteinen punainen mummonmökki järven rannalla pihasaunoineen, tai moderni hirsitalo kylpytynnyreineen ja takkoineen, omassa rauhassa veden äärellä?

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg