Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Pallas - Mökit ja loma-asunnot (12)

Nettimökki tarjoaa vuokramökit ja majoitukset Pallastunturin ja Olostunturin alueelta. Pallas- ja Olostunturit ovat keskeinen osa aktiivista Tunturi-Lappia. Jylhät Pallastunturit ovat yksi Lapin kuuluisimmista...Lue lisää >> luonnonnähtävyyksistä, sillä ne ovat osa kansallismaisemaa. Tunturit levittäytyvät Muonion ja Enontekijön alueille. Pallastunturi itsessään on osa suurempaa tunturijonoa, jonka alueella sijaitsee paljon nähtävää ja koettavaa.

Alueella toimii Pallas- ja Olostuntureiden kotoisat hiihtokeskukset, jotka palvelevat asiakkaita samalla lipulla. Samalla lipulla pääsee laskemaan lisäksi myös Luostolle! Lähistöllä on myös Suomen suurin hiihtokeskus Ylläs, joten alue on todella keskeinen laskettelukohde Lapissa. Oloksen ja Pallaksen lähettyviltä löytyy murtomaahiihtoon soveltuvia reittejä satoja kilometrejä.

Laskettelukeskukset tarjoavat laadukasta majoitusta aivan talviaktiviteettien lähellä, mutta muutoin mökit on ripoteltu sinne tänne tuntureiden ympäristöön. Pallaksen ja Oloksen lähellä onkin mahdollista kokea oikeaa erämaaelämää, sillä osa mökeistä on juuri sopivan syrjäisiä.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg