Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Nauvo, Varsinais-Suomi (3)

Nettimökin sivuilta löydät viihtyisimmän majoituksen Nauvosta. Olipa haaveenasi kiertää kuuluisa Saariston rengastie tai viettää pidempi loma saaristossa, Nauvossa sijaitsevat mökit takaavat erinomaiset olosuhteet lomailuun meren rannalla....Lue lisää >> Selaa valikoimaamme ja löydä sinulle sopivin majoitus Nauvosta!

Nauvo on Varsinais-Suomen maakunnassa sijaitseva entinen Suomen kunta, joka on tunnettu etenkin monimuotoisesta saaristostaan. Peräti 3000 saaresta ja luodosta koostuva Nauvo on läpi aikojen toiminut veneilijöiden ja kalastajien kannalta tärkeänä tukikohtana. Alueen pitkästä historiasta muistuttaa muun muassa Nauvon keskiaikainen harmaakivikirkko, jonka rakentaminen aloitettiin jo 1430-luvulla.

Vuonna 2009 toteutuneen kuntaliitoksen myötä Nauvosta tuli yhdessä Paraisten, Korppoon, Houtskarin ja Iniön kanssa osa Länsi-Turunmaata ja sittemmin osa uutta Paraisten kaupunkia. Alue on kaksikielinen, sillä noin 70 prosenttia asukkaista puhuu äidinkielenään ruotsia. Kaksikielisyyden ja lukuisten ulkomaalaisten matkailijoiden ansiosta Nauvossa onkin miellyttävän kansainvälinen tunnelma.

Nauvossa riittää mökkeilyn lisäksi paljon muutakin tekemistä: tutustu upeaan saaristoon veneillen, vietä kesäpäivää korkeilla kallioilla, vuokraa kajakki melontaretkeä varten, retkeile luontopoluilla, tutustu alueen historiallisiin rakennuksiin ja vietä iltaa hyvän ruoan ja juoman merkeissä Nauvon ravintoloissa.

Vaikka Nauvo sijaitseekin saariston sydämessä, sopivan etäisyyden päässä kaupunkien hälinästä, alueelle pääsee kätevästi myös autoillen. Saariston rengastien varrella sijaitsevat sillat ja yksi lauttamatka mahdollistavat kulkemisen Nauvoon myös linja-autolla tai vaikka pyöräillen. Etäisyyttä Turun keskustasta kertyy 55 kilometriä.

Mökin vuokraaminen meren rannalta antaa mahdollisuudet elämykselliseen lomaan, jonka aikana voit nauttia niin arvokkaasta kulttuuriperinnöstä kuin merellisen luonnon rauhastakin. Tutustu valikoimaamme ja löydä sinulle sopivin majoitus Nauvosta.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg